Valpar

Grundad 1983


Planerar du att köpa en Shiba?  1. Tidig socialisering och miljöträning är A och O för en shibavalp för bli en trygg och sällskaplig vuxen hund.


  1. En shiba behöver tydliga och konsekventa regler, men inga hårda tag – då tappar shiban förtroendet för dig!


  1. Börja tidigt med hantering, såsom kloklippning och bad. Det är vanligt att shiban tycker detta är väldigt trist, men det gäller att inte ge upp. Det är viktigt att visa att det är du som bestämmer.


  1. En shiba är väldigt lättlärd och intelligent, men samtidigt så självständig att det underlättar om man har lite humor när man tränar sin shiba. Det är inte alltid det blir som man tänkt sig, men om man förstår sin shiba så blir det roliga övningar.


  1. Bestäm dig för att avsätta tid för valpen och delta gärna i valp-/vardagslydnadskurs, så får du fler tips och råd.På SKKs hemsida kan du läsa mer om att äga hund och speciellt om shiban. Se länkar nedan.


I SKKs databas finner du också information om svensk hälsostatus samt eventuella tävlingsresultat på föräldrar, stamtavla och tidigare valpar. Sök på hundens namn eller registreringsnummer, så hittar du uppgifterna.


När du köper valp så är det viktigt att aveln skett i överensstämmelse med gällande djurskyddslagstiftning, SKK:s grundregler och SKK:s avelspolicy samt de eventuella rasspecifika avelsstrategier som utarbetats av Shiba-No-Kai.


Detta är en annonssida. Shiba-no-kai tar inget personligt ansvar för dessa annonser.

Just nu har vi inga annonser.Länkar:


Att äga hund på SKKs hemsida


Om Shiba på SKKs hemsida


Vill du annonsera om valp till salu, läs våra regler här.